walk into rhythm

The historical street axis is turned into an urban pedestrian passage and subsequently transformed into the foyers of two concert halls. The shapes of the internal concert spaces determine the external envelope and act to make the active cultural life behind the glass curtain transparent and to show the strong connection to the urban space.

2000, Sarajevo, Bosnia Herzegovina.

Honorable mention.
International competition.
Sarajevo Canton & AS.A.S (Association Architects of Sarajevo). Sarajevo.
Concert halls with lounge.
GFA 7.125 sqm.

further information

Program:
Cultural building, concert halls with lounge, new built

Client:
Sarajevo Canton & AS.A.S, Sarajevo, Bosnien Herzegowina

Architecture:
Design - HOLODECK architects
Project team - Marlies Breuss, Michael Ogertschnig

Scope of work:
HOA/A, §3 (1)-(2)

Dimension:
Building area 7.125 m2