hall 01

The existing delicate steel structure, is conceptually integrated into the low budget design. All materials used, which were partially acquired by the client’s stocks, are normally utilized to make industrial prefab systems. A glazed incision in the roof supplies the hall with natural light.

1999 - 2000, 9300 St. Veit an der Glan.

Direct order.
Firma Geiger Franz & Söhne.
Retail building with storage.
Generalplaning including site supervision.
GFA 900 sqm.

further information

Program:
Industrial building and trade, retail building with storage, reconstruction and new built

Client:
Firma Geiger Franz & Söhne, Sankt Veit an der Glan, Austria

Architecture:
Design - HOLODECK architects
Project team - Marlies Breuss, Michael Ogertschnig

Consultants:
Photography - AT Neubau

Scope of work:
HOA/A, §3 (1)-(8); site supervision §4 total service planning

Dimension:
Gross area 900 m2, Building area 1.500 m2