space furniture | vienna palais liechtenstein 09 | 2006 construction completed

a former apartement is transformed into a spacious working area for twenty employees. as connecting element within the vast space furniture that adapts its form and character according to the changing functional requirements. starting off as a guest lounge the furniture element transforms itself throughout different rooms to conclude as an employee lounge at the other end of the office space.

invited competition  1st prize

Further information

Brief     Office, rearragement of an apartment, restructuring
Client     Cismo GmbH, Vienna, Austria
Architecture     Design             HOLODECK architects
      Project team
 
            Marlies Breuss, Michael Ogertschnig,
            Stephan Goos
Consultants      Photography             Pez Hejduk
Scope of work     HOA/A, §3 (1)-(8); Site supervision §4 total service planning
Dimension     Gross area 256 sqm